Fiecare fotografie trebuie să povestească, să captureze, să picteze un moment. Imi place sa surprind poveștile frumoase de familie. Ador sentimentele de siguranță, de apartenență, de încredere, de optimism ale cuplurilor care îmi oferă onoarea și bucuria de a le surptinde povestea lor minunată.

Rolul meu, ca fotograf, fie că este vorba de o ședință foto de logodnă, de cununia civilă, de nuntă, de o ședință foto de maternitate sau botez, este unul major pentru că toate aceste evenimente sunt, la momentul lor, cele mai importante pentru povestea voastra ca și familie.

De aceea vă recomand  să faceți cunoștință cu stilul meu de a fotografia povești, și să aflați dacă rezonăm ca și personalitate și direcție, astfel încât așteptările voastre să fie ceea ce eu vă pot oferi.

Practic fotojurnalismul de nuntă. Fotografierea unui eveniment personal poate să devină o poveste documentată, cu un efect cinematic desăvârșit și cu imagini pline de candoare. Fotojurnalismul în acest domeniu implică renunțarea la canoane, proceduri, convenții și se dedică sincerității momentului, urmărind acțiunea și desfășurarea evenimentului. Caut să obțin rezultate cât mai naturale și mai relaxate și să spun povestea așa cum este ea, cu strălucirea și ingenuitatea firescului.

Și mai adaug un condiment fără de care povestea voastră nu ar fi perfectă: emoția. Cu acest stil mă identific cel mai bine. Pentru că scopul lui este o imagine relaxată, autentică, firească, neregizată, care filtrează sentimentul și îl redă peste ani cu o profunzime emoționantă. Caut întocmai acele elemente care, la prima vedere, par lipsite de importanță, însă o dată capturate în fotografie, capătă profunzime și claritate.

Aceste storytelling prin emoție  nu se supune canoanelor clasice ale fotografiei, sfidează regulile și nu așteaptă indicații pentru a captura în amintiri momente regizate. Aceste stil se eliberează de prezența fotografului, pentru că eu voi fi acolo ascuns, tocmai pentru a vă surprinde momentele exact așa cum sunt ele și exact așa cum ar trebui să vi le amintiți peste zeci de ani.

Desigur că stilul clasic este și va rămâne nemuritor, și va fi prezent mereu în fotografierea evenimentelor de tip personal. Fotografiile regizate, coordonate de fotograf, construiesc amintiri la fel de prețioase, pentru că adună la un loc elementele pe care vi le doriți și pe care le punem împreună pe listă înainte de eveniment. Stilul clasic este stilul care prin regizarea momentelor pune cel mai bine în valoare detaliile unui eveniment Aceasta și pentru că rolul meu este să speculez fiecare moment al zilei, fiecare detaliu, astfel încât, când veți zâmbi pentru a fi fotografiați, rezultatul să fie unul perfect.

Prețurile mele sunt standard și pornesc de la 1300 euro pentru nuntă, 200 euro pentru  botez si 200 euro ședinta foto. Dar îmi puteți scrie și veți primi și o ofertă pe email pe care o putem personaliza pentru pentru evenimenul vostru, pentru că fiecare eveniment este unic.

Și sper doar ca atunci când veți privi fotografiile voastre și veți regăsi în ele emoțiile care v-au învăluit și atunci, veți arunca un gând și către mine, cel care a respirat emoție la unison cu voi. 

Până atunci, însă, pentru povești complete vă invit să vizitați blog-ul meu.

Contact

Telefon: 0768.317.950

email: office@sebastianpurice.ro

https://www.facebook.com/SebastianPuricePhotographer/