Dintotdeauna am fost atras de fotografie și cinematografie, poate și pentru că am crescut într-un mediu în care astfel de pasiuni au fost încurajate. Tatăl meu a fost fotograf, iar una din plăcerile copilăriei era să mă joc cu aparatul pe fotografiat pe care îl avea. Păstrez și acum aparatul de mărit, tăvile și ghilotina. Contextul a fost de așa natură încât până să ajung la vârsta la care să înțeleg și să învăț, tata a renunțat și nu mi-a putut explica secretele/ tainele meseriei, dar la zece ani mi-a dăruit un aparat de fotografiat pe film cu care mă jucam foarte mult – de cele mai multe ori fără film, doar încadram și declanșam. Am simțit de atunci că trebuie să continui ce tata începuse.

Așa am ajuns aici.

Iubesc stilul fotojurnalistic  de nunta și îmi place să dau fotografiilor mele un look cinematic. În fotografia de nuntă acest stil contemporan îmi oferă posibilitatea de a transmite povestea evenimentului așa cum a fost, fără reguli, fara a face sa te simti inconfortabil.

Ca fotograf de nuntă caut emoții pure, care dau personalitate evenimentului, iar asta face ca fiecare eveniment fotografiat de mine să spună în mod unic o poveste. Acord însă o mare importanță și portretelor de familie sau fotografiilor de grup, cadre care, peste ani, vor completa această poveste.  Cariera mea de fotograf am inceput-o in studio ca fotograf de portret si portrete de familie, asa ca pun accent pe portretele mirilor unde imi place sa surprind naturaletea.

Când vine vorba de sedința foto, aceasta prefer sa fie la fel, naturală, să se desfășoare într-un loc unde mirii se simt in largul lor, un loc care îi caracterizează și care le evidențiază personalitatea și emoțiile.

Acesta este stilul meu si incerc sa mi-l desavarsesc cu fiecare eveniment fotografiat.