Sedinte foto de Craciun

Luna Decembrie este luna care aduce atmosfera magică și plină de culoare a Crăciunului, oferind prilejul de a modela amintiri cu adevărat prețioase. Scopul meu este să vă ajut să imortalizați magia copilăriei în fotografii care să facă cinste momentelor voastre frumoase în familie.

Anul acesta vă propun 3 pachete pentru ședința foto de Crăciun:

1.Sedință foto de Craciun în Studio

-Durează 45 minute. Vor fi 3 decoruri cu tema Crăciunului

-Veți primi cele mai frumoase 40 de fotografii editate într-o galerie on-line.

-preț: 460 lei

2.Sedință foto Acasa de Craciun

– Durează aproximativ 2 ore. Va fi o sedință foto life-style, relaxată, construită în mediul copilului. Poate fi programată în momentul în care împodobiți bradul.

– Veți primi cele mai frumoase 50-60 fotografii editate într-o galerie on-line alături de un slideshow.

-preț: 600 lei

3. Sedință foto Afara de Craciun

– Durează o oră. Va fi o sedință foto life-style, relaxată, organizată în zone care surprind atmosfera Crăciunului: târgurile de Crăciun, luminile de Crăciun din centrul orașului seara.

– Veți primi cele mai frumoase 50-60 fotografii editate într-o galerie on-line alături de un slideshow.

-preț: 600 lei

 

 

 

November 22, 2018

Top 10 fotografi celebri pe care îi admir

Top 10 fotografi celebri pe care îi admir

Pentru a avea succes într-o meserie ca a mea, nu este suficient să fii la curent cu noutățile. Astfel, este necesar să ai și diferite surse de inspirație, regăsite în fotografiile unor profesioniști mai vechi. În ceea ce mă privește, pot spune că sunt un mare admirator al unor fotografi celebri din secolul trecut, dar  acest lucru nu înseamnă că nu încerc să învăț și de la fotografi ai prezentului, la ale căror workshop-uri sau seminarii am avut oportunitatea să particip în ultimii ani. Vă invit să-i cunoașteți pe fotografii pe care-i admir în mod special!

Care sunt fotografii pe care îi admir cel mai mult 

Fotografi ce fac parte din Agenția „Magnum Photos”. Aceasta este o organizație fotografică cooperativă ce are birouri în mai multe orașe ale lumii: New York, Paris, Londra, Tokyo și care este formată din fotografi ce pot ajunge să fie cunoscuți pe plan mondial.  A fost fondata de Robert Capa, David “Chim” Seymour, Henri Cartier-Bresson, George Rodger și William Vandivert. Include acum fotografi din lumea întreagă, mai ales pe cei ce au reușit să surprindă, în fotografia lor, marile evenimente ale secolului trecut. Va voi prezenta cativa fotografi si voi folosi pentru fiecare un termen care ce ii caracterizeaza din punctul meu de vedere si ce ma inspira pe mine cel mai mult la ei.

Henri Cartier-Bresson – momentul decisiv

GREECE. Cyclades. Island of Siphnos. 1961.

Este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi ai secolului trecut și, când vine vorba despre personalitatea sa, țin să menționez următorul aspect: și-a dorit dintotdeauna să suprindă simplitatea expresiei. Acesta este unul dintre lucrurile la care țin și eu foarte mult, în fotografiile mele de nuntă și nu numai. Henri Cartier-Bresson s-a născut în Franța, dar a ajuns să aibă expoziții inclusiv în SUA (după cel de-al Doilea Război Mondial), fiind inclusiv co-fondator al Agenției „Magnum Photos”. În 1952, el va publica prima sa carte, „Images à la Sauvette”, ce a fost tradusă în engleză prin „The Decisive Moment” („Momentul Decisiv”)., considerata “biblia fotografilor”. Recunosc ca nu am reusit sa o cumpar pana acum, se gaseste destul de greu, dar textul l-am gasit in alte carti. Va recomand! Este plin de metafore si definitii ale fotografiei. Lucrarea aceasta urmărește să transmită întreaga sa concepție despre fotografie, despre momentul decisiv ce reprezinta pe scurt acel moment cand subiectul este in perfecta balanta cu tot ce il inconjoara cand miscarile lui coincid cu paternul elemetelor din jur. Cateva citate imi raman intiparite: „Pentru mine, aparatul de fotografiat este un caiet cu notițe, un instrument de intuiție și de spontaneitate, un stăpân al clipei, care, în termeni vizuali, pune întrebări și ia decizii. Practic, reprezintă modalitatea prin care se ajunge la simplitatea expresiei”.

Din viziunea sa încerc să mă inspir și eu cât mai mult când fotografiez, străduindu-mă să transmit povestea în mod spontan, fără reguli, să pot astfel să surprind unicitatea clipei. Principiul după care s-a ghidat  Henri Cartier-Bresson, de-a lungul întregii sale cariere, a fost următorul: pentru a avea succes, este necesar ca un fotograf să îmbine, în munca sa, „mintea, ochiul și inima”.

Alex Webb – layering (mai multe planuri surprinse in aceiasi fotografie)

MEXICO. Nuevo Laredo, Tamaulipas. 1996.

Alex Webb spunea intr-un inteviu ca a fost atras de fotografie din momentul in care a descoperit in biblioteca tatalui sau cartea lui Henri Cartier-Bresson – The decisive Moment.

Asta se observa in fotografiile lui dar spre deosebire de Bresson iubeste foarte mult fotografia color. Practic fotografia color este cea ce la revitalizat. In momentul in care credea ca nu mai are nimic de spus in fotografia alb negru si devenise din ce in ce mai blazat a calatorit in Haiti unde a descoperit acele culori vivide. In toate albumele publicate de el poti observa cum fiecare tara, fiecare cultura este caracterizata de o culoare. Fotografiile lui ma fascineaza. Ce ma inspira cel mai mult si ce aplic si in fotografia de nunta sunt layering-ul, modul in care sunt expuse mai multe planuri si povesti intr-o singura fotografie si felul in care vede lumina si o foloseste in mod creativ intr-un joc de lumina si umbra. Într-una din cartile sale scrisa impreuna cu sotia sa Rebecca Norris Webb, On Street Photography and the Poetic Image,exista un paragram pe care l-am citit si ma calauzeste: “more often than not, I aproch a place by walking. For what doaes a street photographer do but walk and watch and wait and talk, and then watch and wait some more, trying to remain confident that the unexpected, the unknown, or the secret heart of the known awaits just around the corner”

Elliot Erwitt – umor

SPAIN. Madrid. 1995. Prado Museum.

Elliot Erwitt rămâne fotograful celebru pe care-l admir în mod deosebit. Acesta s-a născut în anul 1928, a călătorit în numeroase locuri, dar și-a început cariera la Los Angeles. Cele mai cunoscute realizări ale sale au avut loc în perioada anilor 1950-1990 ai secolului trecut, iar despre fotografiile sale se spune că au revoluționat fotografia celei de-a doua jumătăți a secolului 20.

Am ajuns să îl admir pe Elliot Erwitt pentru ironia sa, pentru umor, pentru dorința de a transmite sensibilitatea umană. Spre acest din urmă aspect tind și eu în fotografiile de nuntă, când doresc să surprind din plin naturalețea și povestea, așa cum este ea.

Elliot Erwitt a lucrat cu personalitati precum John F. KENNEDY sau Marilyn MONROE.  Cu Marilyn MONROE a lucrat cu precadere in timpul turnarii filmelor. Aceste fotografii pot fi oricand sursa de inspiratie pentru portretele de mireasa, ele fiind foarte naturale.

USA. New York. US actress Marilyn MONROE. 1956.

Steve McCurry – portret

PAKISTAN. Peshawar. 1984. Sharbat Gula, Afghan Girl, at Nasir Bagh refugee camp. (AFGRL-10001)

Este văzut ca unul dintre cei mai emblematici fotografi din lumea contemporană, având o carieră impresionantă, în care a fotografiat pentru reviste, cărți, a călătorit pe 6 continente și  a văzut cum apar oamenii în diferite culturi. Când fotografiez pentru nunți încerc să mă ghidez și eu după unul dintre principiile cele mai importante pe care le-a îmbrățișat Steve McCurry. Observ de fapt ca ochii celor fotografiati de el spun povestea fotografiei si a locurilor pe care le viziteaza . Cu alte cuvinte, îmi doresc să redau individualitatea, emoția, puterea pe care o poate avea o fotografie.

Vivian Maier

Deși nu a făcut parte dintre fotografii incluși în „Magnum Photos”, țin să o menționez când vine vorba despre fotografii mei preferați. Vivian Maier a început să fotografieze în joacă. Abia după anul 1950 și-a făcut rost de un aparat foto profesionist și a început să fotografieze tot mai mult în timpul său liber. Ea nu a fost un fotograf profesionist, a lucrat ca bonă pentru mai multe familii, dar a încercat să surprindă în imagini momente „epice”, așa cum le numea. Inițial, acestea înfățișau aspecte de pe străzile din Chicago. După aceea, într-un interval de peste 40 de ani, Vivian Maier a reușit să realizeze numai puțin de 100.000 de fotografii, din diverse locuri din lume, preferința sa rămânând însă tot viața din orașe. Cu toate acestea, ea nu a arătat nimănui aceste fotografii.

Practic, până în anul 2007, fotografiile sale nu au fost cunoscute publicului larg. Ele au ajuns să fie scoase la lumină de către John Maloof (un fotograf profesionist de stradă, ce s-a implicat mult în conservarea istoriei din partea nord-vestică a orașului Chicago). Acesta a scris și o lucrare, intitulată „Vivian Maier: Street Photographer”, ce cuprinde cele mai reușite fotografii ale sale. John Maloof și Charlie Siskel (producător american de televiziune) au realizat în anul 2013 un film documentar despre viața lui Vivian Maier. Prin intermediul său, am putut cunoaște mai bine detalii despre activitatea acesteia și m-am putut convinge de faptul că face parte dintre cei mai buni fotografi de stradă americani, ce a știut să îmbine umorul cu fotografia în mișcare. Vă recomand această lucrare pentru a putea descoperi și voi niște fotografii cu totul speciale!

Alți fotografi celebri pe care îi admir, la ale căror seminarii sau workshop-uri am avut șansa să particip 

În munca mea încerc să mă inspir și de la alți fotografi, din țara noastră sau străini, despre care pot spune că îi apreciez și de la care învăț mereu câte ceva nou. Iată câteva exemple:

Marius Bărbulescu

M-am inspirat din fotografiile sale încă de acum mai mulți ani, de când am început să fiu preocupat de fotografia de nuntă. Am reușit să le studiez de mai multe ori și am înțeles că, pentru o fotografie să fie cât mai reușită, este neapărat necesar ca ea să fie cât mai dinamică și să fie pusă în valoare de o lumină bună.

Victor Lax

Pe el il pot compara mult cu Alex Web. Am invatat de la el să îndrăgesc lumina dură și să o folosesc, în mod creativ, in sedinta foto de nunta.

Jeff Ascough

Trebuie sa il mentionez si pe el când vine vorba despre fotografii celebri pe care-i cunosc și pe care încerc să-i am drept model. Printre calitățile pe care le admir cel mai mult la el se numără încercarea de a fotografia ceea ce-i place, autenticitatea clipei și încercarea de a valorifica lumina disponibilă.  Jeff Ascough a fost votat drept unul dintre 100 cei mai influenți fotografi din lume și a pozat pentru campaniile unor companii renumite, cum  ar fi: „Canon”, „Kodak”, „AlienSkin” sau „PhaseOne”. În ceea ce privește fotografiile de nuntă, el a fost fotograf pentru vedete precum: basistul trupei The Doors, Jerry O. Scheff, fratele cântăreței Amy Winehouse, actorul și vedeta TV  Ian Kelsey, actrița Nichola Hughes, membri din formația  „Rolling Stones” etc.

Adam Alex

Încă de i-am văzut fotografiile i-am admirat abilitatea de a surprinde povestea evenimentului, de a crea imaginile ce ne pot furniza oricând amintiri. De altfel, acesta este și scopul meu în cadrul fotografiilor de nuntă. Adam Alex se remarcă prin cariera sa internațională, întrucât de mai bine de 12 ani a îmbrățișat fotojurnalismul și fotografiază nunți din locuri precum Mykonos (Grecia), Mallorca (Spania), zona Capului Roca (Portugalia), sudul Franței sau chiar din Jamaica. Acest fotograf admiră oamenii și îi place întotdeauna să considere că fiecare nuntă este o „nouă experiență”, că poate capta cele mai relevante momente ale acesteia, împreună cu multitudinea emoțiilor.

Daniel Vertelli

La fel ca mine, încă din copilărie și-a dorit să devină fotograf și adora să se joace cu aparatul de fotografiat. Daniel Vertelli este italian și a făcut prima sa fotografie de nuntă pe când avea 18 ani. Abia după ce a ajuns într-un studio specializat în fotografiile de nuntă s-a hotărât definitiv că ar trebui să îmbrățișeze cariera de fotograf profesionist. Ceea ce îl definește pe acest fotograf este intenția de a transmite toată gama de emoții de la o nuntă, nu numai a mirilor, cât și a celorlalți participanți. Pentru a reuși să-și atingă acest obiectiv, știe că el însuși trebuie să rezoneze cu ceea ce simt cei pe care-i va fotografia.

November 7, 2018

Despre fotojurnalism si storrytelling in fotografia de nunta

 

În ultimii ani, tendințele în ceea ce privește fotografia de nuntă au evoluat considerabil. Dacă mai demult cuplurile își doreau simple fotografii, în care ele să fie în centrul atenției, acum se caută dezvăluirea poveștii din cadrul unuia dintre cele mai importante momente din viață. Cu alte cuvinte, se folosește tot mai des termenul de „storytelling” pentru a ne referi la fotografiile de nuntă, care să fie realizate de către fotografi profesioniști. Aceștia, pentru a putea veni în întâmpinarea opțiunilor clienților, trebuie să aibă și abilități de fotojurnaliști, astfel încât să poată surprinde clipele inedite de la nuntă, exact așa cum s-au derulat, cât mai firesc.

Ce reprezintă de fapt fotojurnalismul în fotografiile de nuntă?

Pentru a înțelege mai bine ce implică fotojurnalismul când vine vorba despre fotografiile profesioniste de nuntă, trebuie să știm exact la ce se referă conceptul de „fotojurnalism”. Astfel, fotojurnalismul se referă la o modalitate de a face jurnalism prin intermediul fotografiei, care se bazează pe acele fotografii menite să spună o poveste („storytelling”), cu precădere pentru știri, reviste sau alt tip de publicații. Rolul fotografului ce practică fotojurnalismul este să redea, prin fotografii, evenimentele așa cum s-au petrecut, prezentându-le cât mai real.

Cât privește fotojurnalismul legat de fotografia de nuntă, această nouă tendință s-a lansat cu precădere la începutul anilor 1990, de atunci devenind un stil de a fotografia din ce în ce mai căutat. Scopul fotojurnaliștilor de nuntă este să surprindă întreaga poveste a nunții, cu tot cu emoții, redând practic cele mai semnificative povești ale zilei. O primă dovadă a reușitei unor fotografii de nuntă demne de fotojurnalism este că vor putea fi grupate fără probleme într-un album de nuntă, astfel încât să prezinte succesiunea momentelor exact așa cum au avut loc.

Care sunt etapele pe care ar trebui să le parcurgă un fotograf ce dorește să practice fotojurnalismul în fotografia de nuntă 

În ultimii ani a crescut tot mai mult dorința cuplurilor de a avea fotografii de nuntă care să se bazeze pe „reportaj”. Mai exact, se vrea ca nunta să fie redată în mod natural, cu tot cu micile detalii ce fac „deliciul” evenimentului. Din acest punct de vedere, vor conta toate emoțiile, toate trăirile și clipele inedite care se vor constitui în amintiri prețioase. De fotograf depinde să decidă ce povești ar trebui spuse, care sunt clipele în care acestea se evidențiază cel mai mult, cum ar trebui să le surprindă: într-o imagine mai complexă sau în mai multe, mici, dar foarte sugestive.

Pentru a reuși să se bazeze pe „storytelling”, fotograful ar trebui să lase nunta să se deruleze natural, iar prezența sa să se facă simțită cât mai puțin. El va sta deoparte, discret, așteptând ca lucrurile să se întâmple și încercând să-și imagineze ce-și doresc mirii de la fotografiile lor: acestea să cuprindă cât mai multe imagini în care să se vadă și trăirile celorlalți participanții, decorurile și atmosfera de ansamblu sau mai degrabă ar dori ca din poze să se poată observa mai bine pe ei înșiși, trăindu-și din  plin emoțiile?

 

Pentru a avea succes în realizarea fotografiilor de nuntă, fotograful ce vrea să practice fotojurnalismul ar trebui să respecte următoarele etape:

Să-și planifice demersul cu multă grijă

Înainte de toate, fotograful ar trebui să discute cu mirii despre cum se va derula, în linii mari, nunta. Ar fi bine să aibă cât mai multe date legate de ce și unde se întâmplă. Având aceste informații, se va  putea adapta mai bine condițiilor existente pentru a reuși să fie la locul potrivit, la timpul potrivit, astfel încât să reușească să redea cât mai bine povestea. Un alt detaliu pe care un fotojurnalist nu ar trebui să-l omită este acesta: cu câteva zile înainte de nuntă, ar trebui să-i roage pe miri să discute cu invitații și să le spună că fotograful nu va fi unul obișnuit și că nu este indicat să se comporte așa cum o facem în mod obișnuit când ni se fac poze: să stăm pur și simplu și să zâmbim. În schimb, vor trebui să se comporte cât mai natural, pentru ca imaginile redate să constituie un adevărat „storytelling” al nunții.

De asemenea, ca fotograf profesionist de nunți trebuie să poți să te faci neobservat. De exemplu, adoptă o ținută similară oaspeților, fii discret și lasă lucrurile să se desfășoare sub ochii tăi ca să reușești să surprinzi emoția momentului.  Practic, pentru ca fotografiile tale să se poată include în fotojurnalismul de nuntă, este necesar ca participanții să nu se simtă stânjeniți de prezența ta, pentru că numai așa vor fi ei înșiși și tu vei putea să-i fotografiezi în autenticitatea lor.

Un sfat dacă vrei să-ți creezi o relație cât mai bună cu mirii este și acesta:, încearcă să discuți cu ei pentru a-ți permite să le faci și câteva fotografii înainte de nuntă. În acest mod, vă veți familiariza mai bine unii cu alții, ceea ce-ți va facilita demersul de a construi așa cum trebuie povestea marelui eveniment.

 

Să fie mereu la locul și la momentul potrivit

În același timp, trebuie să ții cont de următorul aspect: fotojurnalismul presupune să-ți pui la încercare abilitățile de a observa. De exemplu, observă cu atenție cum se comportă participanții la nuntă pentru a anticipa, într-o anumită măsură, ce ar trebui să se întâmple.  Caută un cadru unde lumina și background-ul sunt în echilibru și asteaptă ca ceva să se întemple, ideal ceva dinamic. Persoanle care intra in cadru trebuie sa intre in acelasi echilibru cu paternul backgroundului si lumina. Când vei reuși, vei vedea că vei putea să surprinzi miezul evenimentelor și să obții fotografiile pe care le dorești, trecând însă neobservat.

Fotografiile de nuntă care să exprime acel „storytelling” pe care și-l doresc mirii sunt cele mai reușite atunci când fotograful dă dovadă de răbdare și așteaptă momentele cele mai potrivite pentru a poza. Dacă vei anticipa un anumit scenariu și știi că el este esențial pentru materializarea „poveștii”, fotografiaza mult, poate chiar in rafala, asa vei fi sigur ca nu ai ratat nimic. Este important ca tot timpul să te pozitionezi in fata acțiunii, sa fotografiezi din perspective diferite, ridica-te pe varfuri, lasa-te pe vine, apropie-te, departeaza-te.

Pentru fotografii de nuntă bazate pe „storytelling”, nu uita niciodată acest aspect: vei avea parte de o experiență dinamică, în care totul se schimbă foarte rapid. De aceea, va trebui să-ți pui în joc toată atenția, concentrarea, sensibilitatea, abilitatea de a cunoaște oamenii și de a te pune în locul lor. Numai așa vei reuși să anticipezi cât mai bine dezideratul mirilor și, la sfârșit, să le poți oferi fotografiile la care au visat.

Nu în ultimul rând, o altă dovadă foarte importantă a faptului că ai reușit să-ți îndeplinești misiunea de fotograf ce practică fotojurnalismul de nuntă este ca, la finalul nunții, oaspeții să spună că nici nu au observat că au fost fotografiați. Înseamnă că ți-ai atins scopul, că ai permis evenimentelor să se desfășoare în ordinea firească și că fotografiile tale exprimă, cât mai fidel, momentele de neuitat.

 

Ce se poate spune despre tendințele acestui an în materie de fotografii de nuntă

Specialiștii din cadrul „The Nikon European Wedding Collective” au dezvăluit care sunt cele mai importante trend-uri în materie de fotografie de nuntă din acest an.

lături de fotografiile axate pe „storytelling”, cuplurile preferă și:

Surprinderea unor imagini pline de dramatism

Tot mai mulți miri își doresc să aibă fotografii menite să surprindă cât de vibrantă, cât de spectaculoasă a fost ziua nunții lor. Acest tip de fotografii sunt mult mai căutate decât acelea banale, în care cuplul caută să fie surprins de fotograf doar în anumite momente.

Redarea luminii contrastante

Nu este simplu pentru un fotograf să redea cât mai spectaculos lumina ce contrastează, dar mirii din prezent sunt încântați când fotografiile lor de nuntă reușesc să dezvăluie și așa ceva.

Cuplurile ar vrea să aibă parte de imagini care să sugereze mișcarea

Tendința este ca fotografia să sugereze multe dintre momentele în care nunta a fost presărată cu momente dinamice. De exemplu, dansul, aspectul unei petreceri cu adevărat dezlănțuite, sunt tot mai apreciate.

Fotografiile ce mizează pe simplitate

Se spune că simplitatea va rămâne mereu în picioare, indiferent de tendințele momentului. Acest lucru se poate spune și despre fotografia de nuntă din acest an. Astfel, cuplurile nu sunt dornice doar de evenimentele inedite și complexe, ci și de apariția, în pozele lor, a acelor momente simple, autentice, mai sobre sau mai vesele, în care toată lumea s-a comportat obișnuit.

Voi  știați  până  acum  despre tendințele  actuale în ceea ce privește fotografia  de  nuntă?

Surse:

www.blog.drewbirdphoto.com, www.bridesmagazine.co.uk, www.creativelive.com,

www.linandjirsa.com, www.weddingphotojournalist.co.uk

October 17, 2018

Fotograf nunta bucuresti

Fotograf nunta bucuresti

Sunt multe poveşti de dragoste în lume, care merită să fie povestită generaţiilor viitoare. Una dintre ele este povestea voastră şi ea este cea mai importantă pentru voi!
Nunta, deşi motiv de fericire şi celebrare a iubirii, reprezintă o provocare pentru viitorii miri, dar şi pentru mine, ca fotograf, pentru că ştiu că totul trebuie organizat în amănunt, că atenţia pentru detalii este vitală şi că o comunicare firească şi frumoasă cu mirii asigură fotografii de neuitat. Prin urmare, trebuie voi, în primul rând, să ştiţi ce vă doriţi şi să faceţi cunoştinţă cu stilul meu. Iar dacă rezonăm, dacă aţi construit în minte şi în suflet o imagine a nunţii voastre şi a modului în care o vreţi imortalizată în fotografii care se potriveşte cu una sau mai multe din descrierile de mai jos, avem certitudinea că pasul următor şi rezultatul final vor veni la fel de natural ca şi iubirea voastră.
Desigur că stilul clasic este și va rămâne nemuritor, și va fi prezent mereu în fotografierea evenimentelor de tip personal. Fotografiile regizate, coordonate de fotograf, construiesc amintiri la fel de prețioase, pentru că adună la un loc elementele pe care vi le doriți și pe care le punem împreună pe listă înainte de eveniment. Stilul clasic este stilul care prin regizarea momentelor pune cel mai bine în valoare detaliile unui eveniment Aceasta și pentru că rolul meu este să speculez fiecare moment al zilei, fiecare detaliu, astfel încât, când veți zâmbi pentru a fi fotografiați, rezultatul să fie unul perfect.

Până atunci, însă, pentru povești complete vă invit să vizitați blog-ul meu.

Povestile tale

fotograf nunta

Povestea mea

Dintotdeauna am fost atras de fotografie și cinematografie, poate și pentru că am crescut într-un mediu în care astfel de pasiuni au fost încurajate. Tatăl meu a fost fotograf, iar una din plăcerile copilăriei era să mă joc cu aparatul pe fotografiat pe care îl avea. Păstrez și acum aparatul de mărit, tăvile și ghilotina. Contextul a fost de așa natură încât până să ajung la vârsta la care să înțeleg și să învăț, tata a renunțat și nu mi-a putut explica secretele/ tainele meseriei, dar la zece ani mi-a dăruit un aparat de fotografiat pe film cu care mă jucam foarte mult – de cele mai multe ori fără film, doar încadram și declanșam. Am simțit de atunci că trebuie să continui ce tata începuse.

Așa am ajuns aici.
Iubesc stilul fotojurnalistic  de nunta și îmi place să dau fotografiilor mele un look cinematic. În fotografia de nuntă acest stil contemporan îmi oferă posibilitatea de a transmite povestea evenimentului așa cum a fost, fără reguli, fara a face sa te simti inconfortabil.

Ca fotograf de nuntă caut emoții pure, care dau personalitate evenimentului, iar asta face ca fiecare eveniment fotografiat de mine să spună în mod unic o poveste. Acord însă o mare importanță și portretelor de familie sau fotografiilor de grup, cadre care, peste ani, vor completa această poveste.  Cariera mea de fotograf am inceput-o in studio ca fotograf de portret si portrete de familie, asa ca pun accent pe portretele mirilor unde imi place sa surprind naturaletea.

Când vine vorba de sedința foto, aceasta prefer sa fie la fel, naturală, să se desfășoare într-un loc unde mirii se simt in largul lor, un loc care îi caracterizează și care le evidențiază personalitatea și emoțiile.
 
Acesta este stilul meu si incerc sa mi-l desavarsesc cu fiecare eveniment fotografiat.

Contact

Telefon: 0768317950

email: contact@sebastianpurice.ro

 

 

June 18, 2015

Cristina si Ciprian – sedinta foto afterwedding – Enisala

sedinta foto afterwedding – Enisala

November 25, 2018

Oana si Valentin – nunta 25 august 2018

fotografii de nunta – Green Spot Weddiing Barn – Ciolpani

November 6, 2018

Alexandra si Adrian – sedinta foto afterwedding – Oxford

sedinta foto afterwedding – Oxford

November 1, 2018

Alexandra si Adrian – Nunta 18 august 2018

fotografii de nunta – Bucuresti

October 31, 2018

Miky si Sorin – nunta 11 August – Bucuresti

fotografii de nunta – Bucuresti

October 26, 2018

Monica si Alex – sedinta foto afterwedding

sedinta foto afterwedding – Sinaia – 4 septembrie 2018

October 17, 2018

Monica si Alex – nunta 1 septembrie 2018

fotografie de nunta – Campina – 1 septembrie 2018

October 11, 2018

Alexandra si Tre – nunta – 29 iulie 2018

fotografie de nunta – Bucuresti – 29 iulie 2018

September 26, 2018

Anca si Cosmin – sedinta foto afterwedding – Praga

sedinta foto afterwedding – Praga – 30 iulie 2018

-no suit , no weddingdress-

September 12, 2018