Fotograf nunta bucuresti

Sunt multe poveşti de dragoste în lume, care merită să fie povestită generaţiilor viitoare. Una dintre ele este povestea voastră şi ea este cea mai importantă pentru voi!
Nunta, deşi motiv de fericire şi celebrare a iubirii, reprezintă o provocare pentru viitorii miri, dar şi pentru mine, ca fotograf, pentru că ştiu că totul trebuie organizat în amănunt, că atenţia pentru detalii este vitală şi că o comunicare firească şi frumoasă cu mirii asigură fotografii de neuitat. Prin urmare, trebuie voi, în primul rând, să ştiţi ce vă doriţi şi să faceţi cunoştinţă cu stilul meu. Iar dacă rezonăm, dacă aţi construit în minte şi în suflet o imagine a nunţii voastre şi a modului în care o vreţi imortalizată în fotografii care se potriveşte cu una sau mai multe din descrierile de mai jos, avem certitudinea că pasul următor şi rezultatul final vor veni la fel de natural ca şi iubirea voastră.
Desigur că stilul clasic este și va rămâne nemuritor, și va fi prezent mereu în fotografierea evenimentelor de tip personal. Fotografiile regizate, coordonate de fotograf, construiesc amintiri la fel de prețioase, pentru că adună la un loc elementele pe care vi le doriți și pe care le punem împreună pe listă înainte de eveniment. Stilul clasic este stilul care prin regizarea momentelor pune cel mai bine în valoare detaliile unui eveniment Aceasta și pentru că rolul meu este să speculez fiecare moment al zilei, fiecare detaliu, astfel încât, când veți zâmbi pentru a fi fotografiați, rezultatul să fie unul perfect.

Până atunci, însă, pentru povești complete vă invit să vizitați blog-ul meu.

Povestile tale

fotograf nunta

Povestea mea

Dintotdeauna am fost atras de fotografie și cinematografie, poate și pentru că am crescut într-un mediu în care astfel de pasiuni au fost încurajate. Tatăl meu a fost fotograf, iar una din plăcerile copilăriei era să mă joc cu aparatul pe fotografiat pe care îl avea. Păstrez și acum aparatul de mărit, tăvile și ghilotina. Contextul a fost de așa natură încât până să ajung la vârsta la care să înțeleg și să învăț, tata a renunțat și nu mi-a putut explica secretele/ tainele meseriei, dar la zece ani mi-a dăruit un aparat de fotografiat pe film cu care mă jucam foarte mult – de cele mai multe ori fără film, doar încadram și declanșam. Am simțit de atunci că trebuie să continui ce tata începuse.

Așa am ajuns aici.
Iubesc stilul fotojurnalistic  de nunta și îmi place să dau fotografiilor mele un look cinematic. În fotografia de nuntă acest stil contemporan îmi oferă posibilitatea de a transmite povestea evenimentului așa cum a fost, fără reguli, fara a face sa te simti inconfortabil.

Ca fotograf de nuntă caut emoții pure, care dau personalitate evenimentului, iar asta face ca fiecare eveniment fotografiat de mine să spună în mod unic o poveste. Acord însă o mare importanță și portretelor de familie sau fotografiilor de grup, cadre care, peste ani, vor completa această poveste.  Cariera mea de fotograf am inceput-o in studio ca fotograf de portret si portrete de familie, asa ca pun accent pe portretele mirilor unde imi place sa surprind naturaletea.

Când vine vorba de sedința foto, aceasta prefer sa fie la fel, naturală, să se desfășoare într-un loc unde mirii se simt in largul lor, un loc care îi caracterizează și care le evidențiază personalitatea și emoțiile.
 
Acesta este stilul meu si incerc sa mi-l desavarsesc cu fiecare eveniment fotografiat.

Contact

Telefon: 0768317950

email: contact@sebastianpurice.ro

 

 

Leave A

Comment